Tavaramerkin rekisteröinti Suomessa (390 € + alv 24%)

483,60 

Valitse ostoskoriin lisäksi hakemusmaksu sekä tarvittavat lisäluokkamaksut alla olevista viranomaismaksuista.

Osasto:
 

Mikäli toimit kotimarkkinoilla, tavaramerkkirekisteröinti Suomessa on hyvä ja edullinen vaihtoehto brändisi suojaamiselle. Rekisteröintiprosessi kestää noin puoli vuotta. Suomessa rekisteröity tavaramerkki pysyy voimassa, jos sen uudistusmaksu maksetaan joka kymmenes vuosi. Rekisteröintiviranomaisena toimii Patentti- ja rekisterihallitus (PRH).

Mikäli harkitset tavaramerkkisuojaa myös jossain muussa EU-maassa, EU-tavaramerkki on kustannustehokkaampi vaihtoehto sinulle.

Palvelumme sisältää:

  • Tavaramerkkihakemuksen laatimisen ja jättämisen rekisteröintiviranomaiselle
  • Kuulutusilmoituksen tarkistamisen ja raportoinnin
  • Rekisteröintiviranomaisen mahdollisesti antaman ensimmäisen välipäätöksen tai hakemusta vastaan mahdollisesti tehtyjen väitteiden alustavan raportoinnin
  • Rekisteröintitodistuksen tarkistamisen ja oheistamisen

Palvelu sisältää myös Suomea koskevien kaikkien tavaramerkkirekisterien valvonnan yhdeksi vuodeksi. Valvonta on oleellista, jotta tulet tietoiseksi samankaltaisia merkkejä koskevista tavaramerkkihakemuksista ja pystyt torjumaan ne. Samankaltaisten hakemusten torjuminen on tärkeätä, jotta merkkisi suoja pysyisi vahvana ja selkeänä.
Hinta ei sisällä mahdollisia toimenpiteitä, joita voidaan tarvita, jos rekisteröintiviranomainen kieltäytyy rekisteröimästä merkin tai joku muu taho lähtee vastustamaan merkin rekisteröintiä. Annamme sellaisissa tilanteissa sitovan etukäteistarjouksen tarvittavista toimenpiteistä.

Tuotteen tilauksen jälkeen otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse ja tiedustelemme minkä merkin haluat rekisteröidä ja missä muodossa. Lisäksi tiedustelemme missä tavaramerkkiluokissa ja mille tavara- tai palvelunimikkeille haluat rekisteröidä merkkisi. Tavara- ja/tai palvelunimikkeet määrittelevät merkkisi suojan laajuuden, eli millä toimialoilla pystyt kieltämään muita käyttämästä samankaltaisia merkkejä. Suosittelemme käyttämään TMclass-palvelussa HDB (Yhtenäistetty tietokanta) olevia tavara- ja palvelunimikkeitä, koska rekisteröintiviranomainen hyväksyy ne sellaisenaan.

Suosittelemme ostamaan Tavaramerkin suojaukseen liittyvä konsultaation (alla), jos olet epävarma missä muodossa tai mille tavaroille ja/tai palveluille merkkisi kannattaa rekisteröidä, tai tarvitset muuta merkkisi suojaukseen liittyvää konsultaatiota.

Vaihtoehtoisesti, jos olet ostanut yllä mainitun konsultaatiopalvelun, sinun ei tarvitse tässä vaiheessa päättää kuinka monta luokkaa hakemuksesi koskee, vaan annamme siinä tapauksessa suosituksemme missä muodossa ja missä luokissa merkkisi kannattaa suojata ja pyydämme sinua maksamaan tarpeelliset lisäluokkamaksut.