EU-tavaramerkin rekisteröinti 630€ (+ alv)

781,20 

Valitse ostoskoriin lisäksi EUIPO:n hakemusmaksu sekä mahdollisesti tarvittavat lisäluokkamaksut alla olevista viranomaismaksuista.

Osasto:
 

EU-tavaramerkki on kustannustehokas vaihtoehto brändisi suojaamiselle, jos markkinasi ovat Euroopassa. EU-tavaramerkillä suojasi kattaa kaikki EU:n jäsenmaat yhdellä rekisteröinnillä. Rekisteröintiprosessi kestää noin puoli vuotta.  EU-tavaramerkkirekisteröinti pysyy voimassa, jos sen uudistusmaksu maksetaan joka kymmenes vuosi. Rekisteröintiviranomaisena toimii Euroopan unionin teollisoikeuksien virasto (EUIPO).

Boco IP:n palvelut EUTM-hakemuksesta sisältää:

  • Tavaramerkkihakemuksen laatimisen ja jättämisen rekisteröintiviranomaiselle
  • EU-tavaramerkkiviraston ennakkotutkimuksen läpikäynnin ja raportoinnin toimenpidesuosituksineen
  • Kuulutusilmoituksen tarkistamisen ja raportoinnin
  • Rekisteröintiviranomaisen mahdollisesti antaman ensimmäisen välipäätöksen tai hakemusta vastaan mahdollisesti tehtävien väitteiden alustavan raportoinnin
  • Rekisteröintitodistuksen tarkistamisen ja oheistamisen

Palvelu sisältää myös EU-alueen kaikkien tavaramerkkirekisterien valvonnan yhdeksi vuodeksi. Valvonta on oleellista, jotta tulet tietoiseksi samankaltaisia merkkejä koskevista tavaramerkkihakemuksista ja pystyt torjumaan ne. Samankaltaisten hakemusten torjuminen on tärkeätä, jotta merkkisi suoja pysyisi vahvana ja selkeänä.

Hinta ei sisällä mahdollisia toimenpiteitä, joita tarvitaan, jos rekisteröintiviranomainen kieltäytyy rekisteröimästä merkin tai jotkut muut tahot lähtevät vastustamaan merkin rekisteröintiä tekemällä väitteitä hakemusta vastaan. Annamme sellaisissa tilanteissa sitovan etukäteistarjouksen tarvittavista toimenpiteistä. Tällaiset riskit on mahdollista kartoittaa myös etukäteen. Pyydämme yhteydenottoasi sähköpostitse, jos haluat tarjouksen ennakkotutkimuksesta, joka koskee merkin käyttöön tai rekisteröintiin liittyvistä riskeistä.

Tuotteen tilauksen jälkeen otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse ja tiedustelemme minkä merkin haluat rekisteröidä ja missä muodossa. Lisäksi tiedustelemme missä tavaramerkkiluokissa ja mille tavara- tai palvelunimikkeille haluat rekisteröidä merkkisi. Tavara- ja/tai palvelunimikkeet määrittelevät merkkisi suojan laajuuden, eli millä toimialoilla pystyt kieltämään muita käyttämästä samankaltaisia merkkejä. Suosittelemme käyttämään TMclass-palvelussa HDB (Yhtenäistetty tietokanta) olevia tavara- ja palvelunimikkeitä, koska rekisteröintiviranomainen hyväksyy ne sellaisenaan.

Suosittelemme ostamaan Tavaramerkin suojaukseen liittyvän konsultaation, jos olet epävarma missä muodossa tai mille tavaroille ja/tai palveluille merkkisi kannattaa rekisteröidä, tai tarvitset muuta merkkisi suojaukseen liittyvää konsultaatiota.

Vaihtoehtoisesti, jos olet ostanut yllä mainitun konsultaatiopalvelun, sinun ei tarvitse tässä vaiheessa päättää kuinka monta luokkaa hakemuksesi koskee, vaan annamme siinä tapauksessa suosituksemme missä muodossa ja missä luokissa merkkisi kannatta suojata ja pyydämme sinua maksamaan tarpeelliset lisäluokkamaksut.