Laura Roselius

IP-lakimies, osakas

IP-lakimies (osakas) Laura Roselius hoitaa eurooppalaisia, kotimaisia ja kansainvälisiä tavaramerkkihakemuksia ja mallioikeusasioita sekä suorittaa tavaramerkki- ja toiminimitutkimuksia. Hän on mukana laatimassa asiakkaiden tavaramerkkien suojausstrategioita ja konsultoi tuoteväärennöstapauksissa. Hän laatii tavaramerkki- ja IPR-asioiden sopimuksia, kuten lisenssisopimuksia ja neuvoo domain-tunnuksien rekisteröintiä ja loukkauksia koskevissa asioissa. Lisäksi Laura vastaa yrityksen kansainvälisistä toiminnoista. Hänellä on aiempaa työkokemusta Patentti- ja rekisterihallituksesta ja teollisuudesta. Hän on Euroopan unionin teollisoikeuksien viraston (EUIPO) auktorisoima tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies, Patentti- ja rekisterihallituksen rekisteröimä tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies sekä Suomessa auktorisoitu oikeudenkäyntiavustaja. Bocolainen vuodesta 2000.

Kun jokin suurempi työkokonaisuus pitää saada valmiiksi, se on hyvä tehdä varsinaisen toimistoajan jälkeen. Puoli viiden aikaan toimisto hiljenee, ja silloin saan työskenneltyä tehokkaasti. Lakimiehenä pidän työn monipuolisuudesta, hoidettavana voi olla tapauksia kosmetiikasta hitsauslaitteisiin.

Koulutus

  • Oikeustieteiden kandidaatti, varatuomari
  • Kielitaito: ruotsi, suomi, englanti, saksa
  • Aktiviteetit: Suomen Patenttiasiamiesyhdistys ry (aiemmin hallituksessa), Teollisoikeusasiamieslautakunta (Nämnden för ombud för industriellt rättsskydd), FICPI, ECTA, Suomen teollisoikeudellinen yhdistys ry, Juridiska Föreningen i Finland, liikunta ja muotoilu

Asiantuntijat

Tarjoamme henkilökohtaista, luottamuksellista ja joustavaa palvelua

Peter Åkerlund

IP-lakimies, osakas

Laura Roselius

IP-lakimies, osakas

Elina Heikkilä

IP-lakimies, osakas

Pamela Lönnqvist

IP-lakimies