Elina Heikkilä

IP-lakimies, osakas

IP-lakimies (osakas) Elina Heikkilä hoitaa tavaramerkki-, mallioikeus- sekä domainnimiasioita. Hän tuntee myös immateriaalioikeuksiin liittyvät ennakkokartoitus- ja sopimusasiat, ja hänellä on kokemusta tavaramerkkiprosesseista eri maissa ja suojajärjestelmissä. Hän toimii EU-tavaramerkkiasiamiehenä ja EU-mallioikeusasiamiehenä. Lisäksi hän vastaa yrityksen kansainvälisistä toiminnoista. Aiempaa työkokemusta hänellä on korkeimmasta hallinto-oikeudesta, patenttivirastosta ja patenttitoimistosta. Hän on Euroopan unionin teollisoikeuksien viraston (EUIPO) auktorisoima tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies, Patentti- ja rekisterihallituksen rekisteröimä tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies sekä Suomessa auktorisoitu oikeudenkäyntiavustaja. Bocolainen vuodesta 2011.

Kiinnitän huomiota myös pieniin yksityiskohtiin, koska niillä voi olla ratkaiseva merkitys. Kokonaiskuva muodostuu pienistä palasista. Kun punainen lanka löytyy, on mukavaa vetää säikeet yhteen ja kokea ahaa-elämys. Asioiden edistyminen tekee mielen iloiseksi.

Koulutus

  • Oikeustieteen kandidaatti
  • Kielitaito:suomi, englanti, ruotsi, ranska
  • Aktiviteetit: Suomen Patenttiasiamiesyhdistys ry, Suomen teollisoikeudellinen yhdistys ry, International Trademark Association, Suomen Anti-piratismiyhdistys ry, liikunta, purjehdus, lukeminen, antiikki ja design

Asiantuntijat

Tarjoamme henkilökohtaista, luottamuksellista ja joustavaa palvelua

Peter Åkerlund

IP-lakimies, osakas

Laura Roselius

IP-lakimies, osakas

Elina Heikkilä

IP-lakimies, osakas

Pamela Lönnqvist

IP-lakimies